Geschiedenis

Ontstaansgeschiedenis

In 2014 ontstond bij de organisatie van Enter A Nice Year, een groep jongeren uit verschillende vriendengroepen uit Enter, het idee om tijdens nieuwjaarsnacht een feest te organiseren voor èn door Enternaren. Het overweldigende animo en de positieve reacties vanuit het dorp maken dat dit jaar alweer de 6e editie op de planning staat.  

Een evenement wat begon met zo’n 200 man in een weiland, heeft zich ontpopt tot een heus begrip in de omgeving. Inmiddels is Enter A Nice Year uitgegroeid tot een feest met bijna 1000 bezoekers op beide avonden. Daarbij zijn het niet alleen meer Enternaren die op het feest afkomen: steeds meer jongeren uit omringende plaatsen weten het Enterse feest te vinden.  

Nieuwe concept, Oudejaarsborrel – voor jong en oud!

Daarnaast al 4 edities jong, de Oudejaarsborrel op het programma. Een concept dat Enternaren van jong tot oud samenbrengt. Onder het genot van een drankje en livemuziek van de band Broadway nog één keer proosten met vrienden, buren en familieleden op het afgelopen jaar. Tijdens de laatste editie in 2019 wisten zo’n 900 Enternaren het jaar op feestelijke wijze af te sluiten in de tent bij de Enterse ‘Waarf’.